Aan de wandel

2017-08-11 08.23.17

Gisterochtend gingen Blaze en ik een uur samen wandelen. Vandaag werd ik om acht uur wakker en liepen we krap een kwartier later buiten. Binnen tien minuten bleek dat het niet slim was geweest om mijn blote voeten in de Doc Martens te steken. De laarsjes waren blijkbaar een beetje vochtig van de avondwandeling die we in de stromende regen maakten en mijn hielen huilden.

De winkels waren nog dicht, dus ik kon nergens pleisters kopen. Gelukkig was daar de Careynvestiging op de Markt. Daar ben ik naar binnen gelopen voor hulp en ik mocht zelf wat van de rol afknippen. Toen kon ik er weer tegen en hebben we de wandeling voortgezet. Bijna hebben we de gemeentegrens gepasseerd, want het was zo heerlijk om weer eens te wandelen dat ik maar door bleef lopen.

2017-08-11 08.59.03

We zijn nog even bij mijn oude werkplek geweest. Hier gaat Mika binnenkort naar school. Vanaf mijn huis fiets ik daar 20 minuten over, dus je kunt wel uitrekenen hoe lang we erover gedaan hebben. Blaze kachelt altijd door, ik voelde mijn bijna 56-jarige voetjes wel. Mijn hevig beschadigde hielen worden morgenochtend flink ingepakt en dan beginnen we weer vol goede moed aan een fijne dag.

2017-08-11 09.26.21

10 gedachten over “Aan de wandel

 1. Myrna

  Oei wat erg. Ik ken het snel zonder sokken even je schoenen aantrekken. Al gauw voel je je huid tegen de achterkant schuren. Lopen die kistjes wel lekker ? Zijn ze niet zwaar ? Ik ga altijd op sneakers die zijn licht voor mij.
  Kijk nou dat lieve bekje van Blaze!! Kilometers maken weer he!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Blaze kan ik op hoge hakken uitlaten, maar dat doe ik natuurlijk niet. Morgen trek ballerina’s aan. Het was gewoon dom van mij. Er gaan ook weer pleiters in de tas!
   Vandaag hebben we meer dan twee uur gewandeld.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben gisteravond een fikse bui op ons hoofd gehad en dat was niet zo feestelijk. Maar vandaag was het lekker warm en Blaze en ik hebben heerlijk gewandeld. Dat willen we straks doen met de drie vrienden. Xx

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>