Apollo, Fluffy en Popje week 1-21

sdr

Elders in het land heeft het gesneeuwd en ik ben blij dat het hier nog niet zover is. De meisjes komen uit Moskou en zij zullen vast weleens in de sneeuw hebben gestaan. Hoogstwaarschijnlijk hebben zij de eerste maanden van hun leven buiten doorgebracht, dus zij zullen niet van een sneeuwvlokje opkijken. Hun broer daarentegen……. Zal hij nog wel naar buiten willen als het sneeuwt?

De afgelopen week heb ik een paar keer met een handdoek klaar moeten staan, want het heeft af en toe gemiezerd. Dat afdrogen helpt wel, want ik heb niet het idee dat het hier nu naar natte hond ruikt. Maar ik kan me vergissen, want ik ben natuurlijk in de loop der jaren gewend geraakt aan hondenluchtjes. Ze mogen lekker naast me slapen als ze dat willen- ik vind het allemaal best.

Graag wilde ik nog een foto maken toen Ronald op de bank zat met zijn hondenkinderen. Ze lagen alledrie lekker tegen hem aan te slapen. Maar ja, ik kwam binnen met de boodschappen en dan zijn vooral de meisjes erg nieuwsgierig. Popje was het ergst en zij valt dan ook van de foto af. Fluffy’s gezicht is ook niet meer te zien. Alles Apollo blijft zitten waar hij zit. Hij is eraan gewend dat ik naar hem toe kom met een snack.

sdr

3 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 1-21

 1. Linda

  Ben ook benieuwd hoe ze reageren op sneeuw, maar zou het niet erg vinden, als het niet gaat vallen..wat we aagjes zijn het ook hè ;)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Sneeuw is leuk voor kleine kinderen, maar ik vind het vreselijk. Je krijgt er zulke koude voeten van!

   Reageren
 2. Myrna

  Ik moest vanmiddag denken aan Jane in de sneeuw.
  Zij was dol op sneeuw. Ik gooide met sneeuwballen, en zij ging ze vangen en aan mij terug brengen.
  Ik dacht niet alleen vandaag aan haar hoor , ik denk elke dag aan haar.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>