Apollo, Fluffy en Popje week 1-22

sdr

Soms heeft Apollo een iets mindere dag. Dan sjokt hij en slaapt hij nog meer dan anders. Daarom maak ik zoveel foto’s, het liefst van allemaal tegelijk. Van deze honden hou ik zoveel dat ik alles vast wil leggen. Het fijnst vind ik het als ze samen op de bank liggen. Ronald en ik kunnen er dan nauwelijks naast, maar dat geeft niet,

inCollage_20220107_122328053

Ook vrij stomme foto’s bewaar ik. Zolang ik mijn blog heb is er niets aan de hand, maar wat als ik er om wat voor reden dan ook mee stop? Misschien toch maar eens een paar fotoboeken laten maken?

inCollage_20220107_122225391

 

Ronald en ik hebben de afgelopen week lekker zitten Netflixen. Heerlijk voor ons, maar ook voor de kinderen. Ze liggen lekker tegen ons aan en soms hoor je ze zachtjes snurken. Een betere vrijetijdsbesteding kan ik niet bedenken.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 1-22

 1. Cindy

  Heerlijke momenten zijn dat. Ik moet zeggen dat sinds ik Macy en Max heb ook weer vaker tv kijk. Ze komen dan zo heerlijk bij me liggen, Macy op schoot, en Max tegen me aan naast me.
  Enne… mijn smartphone bevat inmiddels ook al honderden foto’s van ze…. haha!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Heerlijk om dit te lezen. Wat kan je genieten van je dierenkinderen. Met dit winterweer is televisie kijken met twee warme katten naast je zo fijn.

   Reageren
 2. Myrna

  Geniet van die warme lijfjes en hun gezelschap. Foto’s schieten zoveel als je kan. Koester alles in je hart.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>