Apollo, Fluffy en Popje week 1-23

Op een ochtend voelde ik me niet zo lekker. Gelukkig is er dan altijd Apollo die gezellig bij me komt liggen als ik na de wandeling op de bank ga liggen. Op zulke moment ben ik nog dankbaarder dat ik deze jongen in huis heb genomen. Hij is zo ontzettend lief en aanhankelijk. Dat zijn blaas niet meer optimaal werkt, kan me niets schelen. We kopen gewoon genoeg keukenpaper en schoonmaakmiddel.

Eigenlijk hoefde ik geen derde hond, maar Ronald had hem ook al gezien op de site van Verhuisdieren. Hij hoopte dat Fluffy wat minder paniekerig zou worden met een grote broer en dat is uiteindelijk niet echt gelukt. Omdat Apollo aanvankelijk samen met een zeer jonge pitbull werd aangeboden, had ik hem uit mijn hoofd gezet. En op een dag werden ze gescheiden en zat Apollo opgescheept met twee zusjes die soms een beetje druk zijn.

Fluffy is geen durfal. Zij ging alleen naar de kamer van Mika omdat haar zus er al rondliep en haar vader er ook was. Maar dan gaat ze wel meteen naast haar grootste broer zitten. Moet je haar zien kijken- ze lijkt de wethouder van Juinen wel.

Het is wel een apart geval hoor. Ze kan enorm tekeergaan als Mika de trap afloopt of het huis binnenkomt. Zodra ze hem in levende lijve ziet, is het goed. Dan gaat ze naast hem zitten en dan wil ze graag geaaid worden. Dan tikt ze je aan en graait naar je handen- er moet geknuffeld worden.

Popje kan heel druk zijn. Dan vliegt ze over de leuning van de bank. Ook houdt ze van druk spelen. Het is maar goed dat ze te vertrouwen zijn en dat we zeker weten dat het spelen uit uitmondt in een gevecht. Dat gebeurt weleens met kinderen, maar de meisjes houden op tijd op.

Deze kleine meid loopt haar vader de hele dag achterna. Vooral as hij naar de keuken gaat, want ze Hoot altijd dat er wat te halen valt. Tijdens het eten zit ze graag onder de tafel, maar ze krijgt geen menseneten. Dat weet ze heus wel, want ze is een heel slim meisje.

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 1-23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *