Apollo, Fluffy en Popje week 11-23

Apollo slaapt sinds een paar weken meer dan daarvoor. Hij wordt dan ook een dagje ouder. Hore oud hij precies s, zullen we wel nooit weten. Mar hij krijgt wel een grijze snoet. Hij is nu al bijna drie jaar bij ons. Destijds had hi een vettig aanvoelende vacht en als hij geaaid werd, vlogen de plukken haar in het rond.

Tegenwoordig is dat niet meer het geval. Zijn vacht voelt nu lekker zacht aan en je zit niet meteen onder de haren als je per ongeluk tegen hem bent aangekomen. Dat is ook fijner voor de mensen die hem aaien en dat zijn er wel wat. Maar alleen vriendelijke mensen mogen hem aanraken hoor.

De meisjes zijn al bijna vier jaar in Nederland. Wat ben ik blij dat ik heel impulsief heb gereageerd toen ze me werden aangeboden. Nu het af en toe lekker zonnig is in de tuin, ravotten ze graag met elkaar. Dan maken ze een hoop geluid, aar het loopt nooit uit de hand.

De lente staat voor de deur en ik hoop maar dat we snel lekker zacht weer met veel zonneschijn hebben. Dan kan de verwarming uit en kan ik op de tuinbank gaan zitten. Tenzij alle plekjes ingepikt worden door drie verwende hondjes.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 11-23

 1. chucky1012

  Wat gaan de jaren toch snel voorbij.
  Ze zijn zo groot geworden.
  Ben heel blij voor jullie dat jullie ze hebben groot mogen
  brengen en geniet nog maar veel jaren van hun

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De jaren zijn voorbijgevlogen. We hopen dat ze nog lang bij ons mogen blijven. We hadden niet gedacht dar ze zo leuk zouden zijn met z’n drietjes.
   xoxo

   Reageren
 2. Cindy

  Ik hoop dat ze nog lang bij jullie zijn. En zou fantastisch zijn, als we weer lekker buiten kunnen zitten.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *