Apollo, Fluffy en Popje week 12-21

IMG_20210326_095949

De tijd gaat zo snel- het is weer vrijdag voor je het weet. Dan kan ik weer een paar hondenfoto’s verzamelen en genieten van het bewijs dat ook zij genieten. Apollo, Fluffy en Popje hebben de afgelopen week al Eem paar keer in de tuin gelegen. Mij was het te koud, maar ik merkte wel dat de tegels al een beetje opgewarmd waren.  Dat is fijn voor Apollo, want hij is altijd de eerste die naar buiten wil zodra hij wat zon ziet.

Hopelijk kan ik volgende week veel foto’s maken terwijl we gezellig met het hele gezin in de tuin zitten. Er wordt mooi weer voorspeld. Misschien gaan de kussens dan weer op de buitenbank en kunnen we buiten thee drinken en wat lekkers eten. Dat kan ook met een jas aan, maar dan is het niet zo leuk als zonder. Daarbij houden honden je ook goed warm.

IMG_20210326_095749

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 12-21

  1. chucky1012

    Zeker zo fijn dat het zodra de zon schijnt men naar buiten kan om in de tuin te zitten en wat genieten de honden toch…..
    Het is inderdaad voorspeld dat we volgende week buiten kunnen zitten…. ;-)

    Xoxo

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>