Apollo, Fluffy en Popje week 12-23

Omdat Ronald toch weer overgewerkt heeft, hebben de meisjes twee extra nachten beneden geslapen. Helaas worden Fluffy en Popje weleens wakker en dan kan ze nog blaffen ook. Het zijn de beste waakhonden die ik ooit had. Gelukkig kan ik iedere keer weer vrij snel in slaap vallen. Maar soms vind ik het wel jammer dat we geen gordijnen meer hebben, want wellicht zou het schelen als ze niets rond zien lopen in de tuin.

Apollo wil steeds vaker een korte middagwandeling. Dan doet hij het hoogstnoodzakelijke en dan draait hij zich om. Maar nooit zonder eerst in mijn ogen te kijken. Dat vind ik altijd zo’n mooi moment- we hebben dan echt contact met elkaar. ’s Ochtends blijft hij meestal liggen terwijl ik van alles ga doen. Dan krijgt hij een paar kussen en dan fluister ik dat hij maar lekker door moet slapen.

Het is nu lente en af en toe schijnt de zon al flink. Maar het regent net zo vaak en dat zijn we allemaal een beetje zat. We willen weer in de tuin zitten, genietend van de zon. Nu is het nog een modderbende en zie ik de hele tijd pootafdrukken op de plavuizen. Vroeger hadden we een woonkamer vol kinderspeelgoed, nu struikel je over de balletjes en het leeuwtje. En ik zou het niet anders willen,

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 12-23

 1. Linda

  Wat fijn dat je nu weer rustig kan doorslapen en Apollo ook….als de zon doorkomt is het zo lekker, ook buiten, maar het slaat zo om

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het waait al de hele dag en ik liep net in de regen. Dat Apollo doorslaapt is zo fijn! Destijds was ik ook zo gelukkig ten Mika dat deed 🙂

   Reageren
 2. Cindy

  Herkenbaar, zowel de modderpootjes, als het verlangen naar lenteweer. Word gewoon chagrijnig van dit weer…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is nu 11 graden en dt is best te doen. Maar f en toe regent het en het waait ook nog. Ben het zo zat!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *