Apollo, Fluffy en Popje week 15-23

Het lukt me steeds niet om een foto e maken terwijl ze dicht bij elkaar staan of liggen. Maar je kunt wel zien dat ze graag in de tuin zijn als de zon schijnt. Uiteindelijk blijft Apollo nog een tijdje liggen terwijl zijn zusjes na een paar minuten weer binnen gaan liggen.

Dit plaatje komt uit een heel kort filmpje dat ik voor vriendinnen maakte om ze te laten zien dat Apollo lekker lag te knorren. Het was nog vrij vroeg in de ochtend en Apollo had nog geen zin om op te staan. Dat is tegenwoordig wel vaker het geval. Als zijn gegevens kloppen, wordt hij over een paar maanden 14 jaar oud. Dus is het niet zo vreemd dat hij soms maar een kort rondje wil lopen en veel tijd slapend doorbrengt.

Weer een foto die ik ‘ochtends vroeg aan mijn vriendinnen stuurde. Ronald had nachtdienst en dan slapen de meisjes beneden. Apollo vindt het iets te druk op de bank, dus hij ligt dan op zijn matrasje onder de trap. Popje ligt meestal aan mijn voeteneind en Fluffy heeft wat meer ruimte nodig.

Het bijzondere aan deze foto zijn de gesloten oogjes van Fluffy. Het komt zo zelden voor dat ze overdag echt ligt te slapen. Ze is altijd op haar hoede, iets dat ze waarschijnlijk over heeft gehouden aan de tijd die ze op straat heeft doorgebracht.

Van Ronald mag ik geen honden meer als Apollo, Fluffy en Popje naar de eeuwige jachtvelden zijn vertrokken. Nou, ik geef toe dat ik het soms wel jammer vind dat ik wat vrijheid heb moeten inleveren. Maar deze drie schatjes maken alles goed. En ik heb trouwens het idee dat de dames ook stokoud gaan worden, net als hun broer. Hopelijk ben ik al flink in de zeventig als het zover is.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 15-23

  1. Myrna

   Elke dag is er een , en elke dag telt. Niet denken aan wat als
   Ik hoop dat ze alle 3 een respectabele leeftijd mogen bereiken.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *