Apollo, Fluffy en Popje week 17-23

Het heeft deze week voornamelijk geregend. Dus leuke foto’s maken in de tuin zat er niet in. Alleen donderdag heeft de zon een aantal uren fijn geschenen. Maar ja, toen zat ik voor de televisie naar de Koningsdag evenementen te kijken. Apollo lag gezellig op de bank, zijn zusjes lagen in bed bij hun vader.

Vroeger keek mijn moeder ook en dan belden we met elkaar om te praten over de outfit van de koningin en de rest van het gezelschap. Dat is dus weer zoiets dat eigenlijk niet meer zo leuk is zonder mama. Naar de vrijmarkt gaan zat er dit jaar ook niet in . Scheelt weer een hoop rommel, denk ik.

Binnenkort wordt het weer een beetje warmer en dan hoop ik toch echt lekker in de tuin te kunnen zitten. Het is wel jammer dat ik vanmiddag mijn bestelde Rocky en Creed films heb ontvangen. Die kan ik dan waarschijnlijk niet gaan bekijken. Maar dat geeft niet, want ik kan dan wel genieten van lekker weer en blije honden.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 17-23

  1. Pippi Bericht auteur

   Fluffy zat aan mijn voeteneind toen ik wakker werd. Dan komt ze altijd even knuffelen. Popje lijkt de boel in de gaten te houden.

   Reageren
 1. chucky1012

  Mooie herinneringen.
  Dat spaar je nu weer op.
  Jammer dat de lente er dit jaar niet in zit.
  Ik hoop dat op mijn verjaardag de zon wel flink zal shinen.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De komende week schijnt het wel goed weer te worden. Dus ik hoop dat je verjaardag op een zonnige dag valt!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *