Apollo, Fluffy en Popje week 19-22

InCollage_20220513_112404278

Wie mijn honden kent, weet dat vooral Fluffy een beetje bang is voor mensen die ze niet kent. Dan kruipt ze weg- in het ergste geval duikt ze onder de hortensia en in een volgend stadium gaat ze in de keuken of onder de bank bij de eettafel liggen. Apollo stapt altijd op iedere gast af en dan komt hij knuffels halen. Popje kijkt even de kat uit de boom, maar ze komt al snel los.

Het was leuk om te zien dat Fluffy op een gegeven moment naar Linda toekwam. De keer daarop pakte ze koekje aan en daarna was het hek van de dam. Onze kleine kroelkip kwam meteen aandacht en knuffels opeisen. Ze kan zelfs een beetje opdringerig worden. Maar zo erg als Apollo is ze niet. Hij weet inmiddels hoe hij zijn plekjes op de bank kan opeisen: hij kijkt naar een zusje en dan kan hij al snel gaan liggen.

Als je naar de foto’s kijkt zie je dat Apollo, Fluffy en Popje maandag een topdag hadden. Het was lekker weer, hun vader was thuis en Linda kwam gezellig op bezoek. Zij kan ontzettend goed met de honden opschieten. Op een gegeven moment liepen ze me zo voorbij om bij haar te kunnen liggen. En in het onderstaande filmpje zie je wat er gebeurt als ik Linda uitzwaai op het metrostation. Gekker moet het niet worden.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 19-22

 1. Linda

  Aaach de schatjes, was zo heerlijk met ze en die Apollo, hij blijft proberen mee te gaan, toen ik boven stond, zag ik m maar achterom kijken.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je bent populair bij de hondenkinderen! Ze vinden het allemaal fijn als je er bent. Goed om te horen dat jij er ook van geniet.

   Reageren
 2. Myrna

  De honden voelen dat Lin een lief persoon is. Je kan ze niet voor de gek houden. Hun instinct bedriegt ze niet.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>