Apollo, Fluffy en Popje week 19-23

Ze zijn heus niet de hele dag zo rustig, maar ze rusten wel meer dan ik had verwacht. Dat komt wel goed uit, want ik doe graag overdag een dutje. Dat is soms erg nodig omdat ik meestal niet veel langer dan zes uur slaap en ook nog een paar keer wakker word.

Het heeft de afgelopen week bijna constant geregend, maar zodra de zon toevallig een uurtje tevoorschijn kwam, ging Apollo op de buitenbank liggen, kwam Popje steeds even kijken en observeerde Fluffy alles vanaf de bank. Zelfs als hun vader ook buiten was.

Met een beetje geluk wordt het volgende week beter weer. Want ik kan niet wachten tot we weer buiten op de bank kunnen liggen. Misschien moeten we toch maar eens een stretcher aanschaffen. Zal je zien dat ‘ie gelijk wordt ingepikt door Apollo. Ach, dat gun ik hem ook wel.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 19-23

 1. Linda

  Denk ook dat de stretcher zo bezet is..je hebt ook van die frames met hangmat erin, ook heerlijk lijkt me

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Waarschijnlijk gaat Apollo er meteen op liggen. Ik heb een keer in zo’n hangmat gelegen en ik heb liever iets met zachte kussens.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *