Apollo, Fluffy en Popje week 2-21

mde

Apollo slaapt heel veel. Drie keer per dag komt hij de bank af om naar buiten te gaan. Dat doet hij trouwens heel graag. Maar als we terugkomen lokt de bank heel erg. Hij komt er eigenlijk alleen van af om te drinken en voor de wandelingen. Het zal wel komen omdat hij niet piepjong meer is. Hoe oud hij daadwerkelijk is zal wel niemand weten. We hopen heel erg dat hem nog een hele tijd gegeven is, want we kunnen hem niet meer missen.

sdr

 

In welke hand houdt papa het balletje? Fluffy en Popje zijn gek op dit spelletje. Het is misschien niet zo geschikt om in huis te spelen, maar wat kan het ons schelen als er iets sneuvelt. Na het spelen moet de rubberen bal wel opgeborgen worden, want de meisjes hebben de neiging er stukjes van af te knagen. Dat kan natuurlijk niet, want erg gezond zal het niet zijn. Overigens zijn ze na het spelen lekker moe en dan kruipen ze gauw naast hun broer op de bank.

 

 

mde

Soms nemen zijn zusjes erg veel plaats in beslag. Apollo is geen hond die een plek voor zichzelf opeist. Dan gaat hij liever op de plavuizen liggen. Dus dan ga ik hem even helpen door een zusje opzij te laten gaan en dan kan Apollo weer heerlijk liggen. Dan blijf ik nog even naast hem zitten om wat te lezen en hem te knuffelen.

mde

 

Misschien hadden we ze beter Bep en Toos kunnen noemen, want deze twee meiden kunnen heel druk zijn. Dan maken ze aardig wat geluid, maar we hoeven ons voorlopig niet druk te maken- het spelen mondt niet uit in kibbelpartijen. We hebben drie voormalige straathonden, maar ze gedragen zich alsof ze van goeden huize komen. Iedere avond zitten we met onze hondjes op de bank en dan voelen we ons zo gelukkig.

8 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 2-21

 1. Myrna

  Geweldig hè. Niet gesocialiseerd en dan zulke fijne hondjes.
  Apollo haalt de schade in. Deze geniet momentjes, tukken op de bank kent hij immers niet. Hij geniet met volle teugen van zijn heerlijke leven.
  De meisjes zijn levendig en vol energie. Jonge hondjes die genieten van de spelletjes met papa.
  Fijn weekend jullie allemaal !!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   We snappen ook niet hoe het kan. Maar we genieten ervan. Nu liggen ze weer op de bank met Ronald.Wat krijgen we toch veel liefde.
   Jullie ook een fijn weekend!

   Reageren
 2. Cindy

  Misschien moet Apollo wel heel veel slaap inhalen, van jaren waarin hij niet zo’n fijne plek had om te slapen, en zulke liefhebbende ouders.
  Gelukkig heeft hij jullie nu!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Die harde ligplekken zijn zo goed als verdwenen. Ja, zo gaat dat als je op een zachte bank mag slapen :) Wij zijn heel blij dat hij er is.

   Reageren
 3. chucky1012

  Het is zo fijn dat ze bij jullie een fijn leven hebben door er zo van te genieten…
  Wie wat er vroeger gebeurd was voordat ze bij jullie kwamen wonen….
  Laten we daar maar niet aan denken…
  Ze zijn gelukkig en blij met jullie en andersom ook maar wij als lezers gunnen jullie dit geluk….

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>