Apollo, Fluffy en Popje week 2-22

oznorMB

Gewoon een paar kiekjes van mijn hondenkinderen. Apollo slaapt erg veel, dus hij staat vaak met gesloten ogen op de foto. Fluffy houdt er niet van om gefotografeerd te worden en ze kruipt vaak weg als ik met mijn telefoon haar kant op kom. Popje daarentegen is een Hekking. Ze poseert graag en als ik iets op een krukje leg omdat ik het wil fotograferen komt ze graag het beeld in lopen.

oznorMB oznorMB oznorMB oznorMB oznorMB oznorMB oznorMB oznorMB

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 2-22

    1. Pippi Bericht auteur

      Ze zijn zo verschillend, maar allemaal even lief. Nu snap ik dat je van al je kinderen evenveel kunt houden.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>