Apollo, Fluffy en Popje week 2-23

Apollo gaat gelijk slapen as hij gewandeld en gegeten heeft. Tegenwoordig is hij gewoon moe. Dat zie je wel op de foto: hij viel in slaap met het kauwstaafje in de mond. Hij heeft ook een paar dagen een beetje mank gelopen. Dat zagen we toen hij op een middag van zijn matras af kwam. Er was helemaal niets raars gebeurd. Enkele dagen heeft hij korte afstanden gelopen en toen was het opeens over.

Fluffy heeft haar oogjes meestal open, want ze is altijd alert. Waarschijnlijk blijft dat zo. Ze zal in haar eerste maanden vast trauma’s hebben opgelopen waardoor ze niet zo snel haar rust kan pakken. Alleen ’s avonds kan ze op de bank bij haar vader liggen dutten. Ze slaapt ook pal naast hem, op mijn hoofdkussen.

Popje ligt er graag zo bi. Ze kijkt naar buiten en zodra ze een vogel spot, vliegt ze overeind. Gisteren weigerde ze de hele dag naar buiten te gaan omdat het onophoudelijk regende, Ze kan dat uitstekend volhouden, maar wij zijn wel bang dat ze dan ergens in huis gaat plassen. Is gelukkig niet gebeurd en vandaag ging ze weer graag naar buiten.

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 2-23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *