Apollo, Fluffy en Popje week 20-22

InCollage_20220520_113835060

Als ik naar deze schatjes kijk, denk ik altijd dat je maar zonder zou zitten. Het is heus weleens lastig hoor. Ook ik heb bij tijd en wijle zin om eens schofterig lang in mijn bed te blijven liggen. Maar uiteindelijk wil ik er meteen uit, want dan wil ik Apollo weer zien. Heefthij toch ene keertje in huis geplast omdat er weer eens vuurwerk werd afgestoken? Dan ruim ik dat gewoon op. Net zoals ik meer dan drie jaar lang luiers heb verschoond. En mensen in de org doen het misschien wel een paar keer per dag, dus ik mag niet mopperen.

Dat doe ik dan ook niet. Eerst krijgt Apollo en knuffel en dan pas ga ik kijken of ik iets op te ruimen heb. Hem erop aankijken zou onzinnig zijn. vanochtend maakte ik weer eens een praatje met een klein meisje dat sinds kort haar wandeling naar school onderbreekt om Apollo te aaien. We hadden het over de achtergrond van Apollo en toen we afscheid namen, zei ze dat ze blij was dat hij nou een goed huis had. Zulke kinderen maken mijn dag altijd extra fijn.

Heb ik al eerder verteld over de grote wisseltruc van de meisjes? Het ene moment ligt Fluffy naast je en als je een minuut later weer kijkt, ligt Popje er opeens. Waarom doen ze dat? Is het hun manier om hun ouders te foppen? Het gebeurt echt te vaak, dus het is zeker geen toeval. Linda moet de volgende keer maar eens opletten of het haar ook overkomt. Want ze liggen erg graag tegen haar aan.

Toen het gisteren zo onweerde, had Apollo het moeilijk. Hij gaat dan naast de eettafel liggen terwijl de plek onder de trap me veel fijner lijkt. Want de eettafel is toch relatief dichtbij het keukenraam. Voordat het noodweer komt ga ik maar eens naast Apollo zitten. Daar kan ik ook lezen en zelfs schrijven op mijn smartphone.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 20-22

 1. chucky1012

  Het is zo mooi……
  Ze zijn lief.
  Oh ja de wisseltruck voor jou….
  Ze zijn heel erg slim……
  Het nood weer is nu losgebarsten…..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hier viel het mee. Het heeft wel even flink geregend, maar het rommelde alleen in de verte, Mijn slimme meisjes waren niet bang, Apollo ging wel op zijn veilige plek liggen.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>