Apollo, Fluffy en Popje week 20-23

Het is nog steeds afwachten hoe de nacht verloopt als ik beneden slaap met drie honden. Qua ruimte is het best te doen. Popje ligt graag aan mijn voeteneind en soms wil Fluffy net iets teveel plek opeisen en dan slaapt Apollo op het matras onder de trap. Maar deze foto maakte ik toen ik wakker werd. Ze waren de hele nacht zo blijven liggen,

En dat terwijl Apollo en ik allebei op een ander tijdstip gingen plassen. Dan bleven de meisjes gewoon liggen. Het hielp wel dat ik de lamp in de tuinnhad verwijderd, want die springt aan zodra er iets rondsluipt of heen en weer vliegt in de achtertuin. Dan schrikken Fluffy en Popje ook gelijk wakker. Overigens zitten zij iets na zessen al overeind- gelukkig blijft Apollo dan doorslapen.

Drie keer raden wie er de carport in kwam rijden. Gelukkig had ik de plasmatjes al verwijderd. Die heb ik pas een enkele keer nodig gehad. Het gaat dus goed met Apollo. Maar ik zeg dan ook voor het slapengaan tegen hem dat hij me wakker moet maken als hij moet plassen. Nee, ik krijg geen por en ik hoor geen gepiep. Maar ik word wel wakker als hij richting de deur loopt.

Het is nog niet vaak voorgekomen dat ik lekker in de tuin kon lezen. Maar als ik met een goed boek op de buitenbank lig, komt Apollo bij me liggen.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 20-23

  1. Linda

    Heerlijk wakker worden zo…slim om die lamp uit te zetten je wil geen slapende honden wakker maken 😉

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *