Apollo, Fluffy en Popje week 21-23

Apollo ligt lekker in de weg. Buiten was het weer eens warm en dan komt hij na een uurtje op de buitenbank toch weer naar binnen. Dan kunt hij graag achter het glas totdat het hem daar weer te warm wordt. Popje is op weg naar buten, want zij weet dat haar vader daar zit. En Fluffy begint er niet eens aan. Zij zit het liefst binnen, net als haar moeder.

Aan het licht kan je een dat de zon flink schijnt. Apollo vindt het mooi geweest en Popje kijkt de tuin in- misschien overweegt ze wel om in de tuin te gaan liggen. Fluffy vindt het zelfs op de bank te warm en daarom ligt ze op de plavuizen.

We zijn allemaal erg benieuwd of en hoe het straks gaat zomeren. Voorlopig geniet ik al een week van herfeit dat het niet regent. Maar het waait soms wel en tijdens de ochtendwandeling heb ik het vaak nog koud ook. Het mag dus nog een beetje warmer worden. Het liefst rond de 25 graden en dat vinden de kinderen ook fijn.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 21-23

 1. chucky1012

  Ze zijn wat dat betreft heel slim.
  Het is een wind van ik draai vanzelf snel de rondte in.
  Erg hoor die harde wind.

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dus zitten ze maar binnen, vind ik trouwens wel gezellig, want dar zit ik ook de hele dag.

   Reageren
 2. Cindy

  Ugh, die wind elke keer. Verpest alles. Vandaag eindelijk even kunnen genieten van een warm zonnetje, had geen wind op mijn terrasje. Heb er 1,5 uur gezeten, meer tijd had ik helaas niet. Hopelijk morgen en overmorgen ook nog een zonnetje. Dan heb ik veel meer tijd.
  Lieve foto’s van de hondjes.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *