Apollo, Fluffy en Popje week 22-23

Volgende week hoop ik een heleboel foto’s van Apollo, Fluffy en Popje te kunnen plaatsen, want ik heb een nieuwe telefoon. Daar moet ik natuurlijk flink mee experimenteren, want ik ben die onscherpe foto’s meer dan zat. Ze staan er vandaag niet slecht op, maar ik meen me toch te herinneren dat mijn Huawei toestellen betere plaatjes opleverden.

Ze hebben een fijne week gehad. Omdat Ronald twee extra nachtdiensten draaide, hebben ze allemaal vier nachten beneden geslapen. Op zich gaat het goed, maar de meisjes worden soms wakker omdat er iets in de tuin schijnt te zijn. Op zulke momenten zou ik wel graag gordijnen willen. Dat doen we niet hoor, want ik ben dol op het uitzicht dat niet wordt verpest door raambekleding.

Waar ik ontzettend blij mee ben, is dat ze zo goed met elkaar kunnen opschieten. De meisjes weten dat ze Apollo niet lastig moeten vallen. Dat hij het zelf aangeeft als hij wil spelen. Ze kruipen gezellig tegen elkaar aan, maar dat is niet zo vreemd omdat de bank toch zo groot niet is. En als Apollo wat meer rust wil, gaat hij op zijn matrasje onder de trap liggen. Ook goed.

Als hun vader thuiskomt na het werken, staan ze te trappelen bij de schuifpui. Zodra ze de tuin in kunnen, stuiven ze op Ronald af. De meisjes worden helemaal gek, Apollo doet het rustig aan. Als zijn zusjes klaar zijn met de begroeting, neemt hij de tijd. Alledrie zijn ze even bijzonder en ik hoop dit drietal nog lang bij me te kunnen hebben.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 22-23

 1. Cindy

  Wat heerlijk dat ze zo op elkaar afgestemd zijn en rekening met elkaar houden.
  Veel plezier met je nieuwe telefoon.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is zelfs zo dat als de meisjes heel opgewonden zijn en een beetje dol worden er toch niet gebeten wordt of te ruig gedaan. Daar hebben we nieters bovenop moeten zitten.
   Het is altijd een gedoe, zo’n nieuwe telefoon. Gelukkig was ik zo slim of juist oerdom om wachtwoorden ergens te bewaren 🙂

   Reageren
   1. Cindy

    Ik gebruik Chrome als browser op de laptop, en op mijn mobiel.
    Die heeft een wachtwoordmanager, heel handig, slaat alles op.
    En had ze voorheen ook allemaal op een briefje hoor. Later in Excel, maar het zijn er nu teveel geworden om bij te houden haha.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *