Apollo, Fluffy en Popje week 24-22

sdr

Ronald is meer dan twee weken vrij geweest. Dat was niet alleen weldadig voor hem, maar ok voor Apollo, Fluffy en Popje. Iedere ochtend bleven ze bij papa op bed liggen en dan kon ik extra aandacht besteden aan hun grote broer. Er werd veel gespeeld en geknuffeld.

Het was dus een grote teleurstelling dat er weer gewerkt moest worden. Ook als ze te horen kregen dat ij echt weer terug zou komen, vonden ze het niet fijn. Vooral Apollo had er last van- hij liep meteen de tuin in als zijn vader in de carport was. Iedere keer was het een feest als hij terugkeerde. Hierboven zie je dat ze aanvoelen dat hij er aan komt. Even later stormden ze de tuin in.

Op wat voor tijdstip Ronald ook thuiskomt- er wordt gespeeld. En daarna moeten ze nodig gaan dutten. Ze mogen niet altijd mee naar boven, want na een nachtdienst moet er goed geslapen worden. Maar zodra de slaapkamerdeur open blijft nadat Ronald naar de badkamer is geweest, vliegen Fluffy en Popje naar boven. Apollo krijgt dan een extra knuffel; van mij.

dav

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 24-22

    1. Pippi Bericht auteur

      Maar ze worden helemaal gek als ze de Uto horen. Dan willen ze het liefst door de schuifpui lopen.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>