Apollo, Fluffy en Popje week 25-22

sdr

Deze week is Apollo precies twee jaar bij ons. We hadden besloten een al wat oudere hond te adopteren en we dachten er niet over na hoe lang hij nog mee zou gaan. We waren van plan hem de rest van zijn leven lekker te verwennen en hoopten dat hij het fijn zou hebben. Hoe oud hij daadwerkelijk is, zullen we wel nooit te weten komen. Er staat een geboortedatum in zijn paspoort, maar we denken dat ze maar wat gegokt hebben. Hij ziet er namelijk niet uit alsof hij vanaf zijn geboorte goed in de gaten is gehouden.

Op 22 juni 2020 gingen we bij hem kijken. We zagen een grote hond in een groot buitenhok en dat vond ik gelijk een beetje zielig. Hij zag er zo schattig uit en we mochten een stukje met hem wandelen. We hadden de meisjes meegenomen en zij waren direct van hem gecharmeerd. We zijn vrij impulsief en daarom besloten we niet meteen. Dat deden we zodra we in de auto zaten. Op weg naar huis bedachten we wat we moesten aanschaffen en toen belden we meteen dat we de volgende dag weer zouden komen.

Onderweg stopten we bij de plek waar we zo vaak wandelden met BAM, Blaze en Pebbles. We hebben toen een heerlijke wandeling gemaakt en we merkten we dat hij dat geweldig vond. Nog steeds heeft hij goed door wanneer we naar buiten gaan en dan staat hij al meteen in de hal om te wachten tot hij aangelijnd wordt. Hij mag ls eerste naar buiten omdat hij toch netjes stilstaat tot ik eraan kom.

Apollo kostte €100 en we kregen er een smoezelige halsband, een vrij korte lijn en een voorraad pillen bij. Wat dat betreft een koopje, maar hij heeft ons toch al meer dan €1000 gekost aan dierenartsrekeningen en medicatie. Het gaat trouwens nu erg goed met hem en hij hoeft voorlopig geen pillen meer. Hij vindt het tegenwoordig prettig om wat kortere wandelingen te maken, maar hij trippelt nog steeds enthousiast naar de voordeur zodra ik laat maken dat we naar buiten gaan.

Apollo kan heel goed opschieten met Fluffy en Popje. Maar als ze te wil spelen, gaat hij ergens liggen waar ze niet per ongeluk bovenop hem terecht kunnen komen. Heel af en toe speelt hij mee, maar al te lang moet het niet duren. We hopen dat we nog lang plezier hebben van onze honden. Het is niet voor niets dat de #fmspad deze #fms_grateful maand alleen hondenfoto’s op Instagram verschijnen.

sdr sdr sdr sdr sdr sdr

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 25-22

 1. Cindy

  Alweer 2 jaar, wat gaat de tijd toch snel. Apollo is een bofkont, dat hij jullie als baasjes heeft.
  Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Apollo al twee jaar, de meisjes bijna drie jaar. De tijd vliegt. Dat we allemaal maar stokoud mogen worden!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>