Apollo, Fluffy en Popje week 29-21

inCollage_20210723_152126749

Het valt niet mee om leuke foto’s te maken van mijn schatjes. Want de laatste tijd liggen ze vooral lekker te slapen op de bank, binnen en buiten. Nu kan ik ze wel wakker porren, maar dat vind ik zo zielig. Dat zou ik zelf namelijk ook verre van lollig vinden. Dus als ik aan het fotograferen sla, staan ze meestal op de kiek met hun ogen dicht.

Maar als ze aan het donderjagen zijn, rennen ze zo hard dat ik alleen maar strepen fotografeer. Voor met de meisjes is het letterlijk hollen of stilstaan. Misschien ga ik de komende week proberen wat leuke foto’s te maken. Dan lees ik maar wat minder. Toen ze hier pas waren heb ik honderden foto’s gemaakt. Dat was wel een beetje overdreven, maar ik wil wel graag wat meer mooie herinneringen vastleggen.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 29-21

  1. Linda

    Joh maakt t uit…ze blijven er toch wel schattig uitzien…anders misschien weer foto’s als je ze uitlaat?

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>