Apollo, Fluffy en Popje week 3-21

mde

Soms klaagt Ronald wel een beetje dat hij wel heel weinig plek heeft op de bank. Maar hij zou zijn schatjes natuurlijk nooit willen missen. Het is maar goed dat ze zo graag tegen ons aan liggen, want anders had ik helemaal geen plek. Soms zit ik wel even op een stoel hoor. Maar dan merk ik op een gegeven moment dat de meisjes zich hebben verplaatst waardoor ik er nog net bij kan. Ronald en ik zitten trouwens altijd rechtop, dus echt lekker is dat niet.

Soms liggen Fluffy en Popje  heerlijk op de bank en dan durft Apollo er niet naast te kruipen. Want hij weet heel goed dat hij te groot is voor het plekje dat voor hem overblijft. Dan gaat hij gewoon op de grond liggen. Nu is het niet erg koud in huis, maar ik vind het zielig voor hem. Dan loop ik naar de bank en dirigeer ik een zusje naar een ander plekje. Dan komt Apollo snel aangetrippeld, want hij weet dat mama ervoor zorgt dat hij comfortabel op de bank kan liggen.

Het wordt tijd dat het buiten weer behaaglijk is. Twintig graden of zo. Dan hebben we twee banken tot onze beschikking en dat is wel zo handig. Helaas zal het nog wel een tijdje duren. Voorlopig doen we het met een enkele hoekbank. Er zijn hondenbezitters die de hond niet op de bank willen hebben, wij vinden het wel zo gezellig. Niets is zo lekker om tegen Apollo aan in slaap te vallen. Dat heb ik de afgelopen week een paar keer gedaan. Gelukkig heeft niemand daar een foto van gemaakt.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 3-21

 1. chucky1012

  Zo een leuke foto.
  Hihihi dat had ik wel willen….
  Jammer hoor dat er toen geen foto van jou gemaakt werd….
  Inderdaad moet het maar snel warmer worden dan kunnen we in de tuin of op het balkon gaan genieten van de zon….

  Een fijne dag en alvast een goed weekend…. Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben blij dt ze nooit foto’s van mij maken :) Hopelijk worst het straks lekker weer.

   Fijn weekend!
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Heerlijk lijkt me dat, lekker tegen je hond aan kruipen en in slaap vallen…je kan altijd nog voor een grotere bank gaan ;)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>