Apollo, Fluffy en Popje week 3-22

inCollage_20220120_125130449

Tegenwoordig sta ik iets na zessen op en dan heb ik nog tijd genoeg om lekker met Apollo te knuffelen op de bank, Hij vindt het heel fijn, dat merk ik. Hij begint zelfs een pootje naar me uit te steken, net als zijn zusjes doen. Dan wil hij aandacht en het liefst zou ik naast hem op de bank gaan liggen. Maar ja, hij neemt al zover plaats in beslag, dus blijf ik gewoon dicht tegen hem aanhangen.

Op een gegeven moment ga ik de meisjes halen en dan is het vaak gedaan met de rust. Want ook zij willen geaaid worden en dan buitelt vooral Fluffy zomaar over haar broer heb. Maar al snel wordt het wat rustiger en het komt zelf voor dat iedereen weer in slaap valt. Dan moet ik zorgen dat ik mijn heb open hou, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat we met z\n voeren gaan liggen  snurken op de bank.

Soms vind ik het een beetje jammer dat ik niet meer kan uitslapen, maar ik snap heus wel dat het erbij hoort. Eigenlijk hoop ik dat ik voorlopig nog niet kan uitslapen, want dat betekent dat ze er allemaal nog zijn. En het is heerlijk om ‘s ochtends samen te zijn. Er zit dan niemand naar voetbalwedstrijden te kijken en er is nog net genoeg ruimte voor mij. Ooit ga ik deze ochtenden missen en daarom moet ik er maar van genieten nu het nog kan.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 3-22

 1. Linda

  En hoe gaat ‘t in z’n werk…eerst Apollo en dan de meisjes? En allemaal apart? Ik zie het helemaal voor me, op de bank…je zou er echt van indutten, met z’n allen

  Reageren
 2. Cindy

  Heerlijk, even quality time met de hondjes. Op dat uur is het zo lekker rustig vind ik. Sta voor werk altijd 6 uur op. In weekend iets later, 7 uur haha.
  Komende week hele week wat later, lekker weekje Canarische Eilanden. Zal wat foto’s af en toe op Insta zetten.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Iedere werkdag om 6 uur opstaan. Ik zal er hopelijk wel an wennen :)
   Ik heb de foto’s al gezien. Wat zit je in een heerlijke omgeving!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>