Apollo, Fluffy en Popje week 3-23

Apollo ligt vast heel lekker op zijn matrasje onder de trap, m maar ik vind het lastig dat ik me in allerlei bochten met wringen om hem te knuffelen. Hij vindt het trouwens fijn om op zijn hoofd gekust te worden, dus dan ga ik maar met mijn knieën op de harde plavuizen zitten om hem te knuffelen. Het liefst heb ik dat hij op dekank ligt, dan kan ik af en toe bij hem gaan zitten.

De meisjes liggen niet altijd tegen elkaar aan hoor.Wat ze nog steeds doen, is de grote wisseltruc. Dan zie je eerst Fluffy naast je liggen en als je even later weer kijkt, ligt Popje daar. Dat doen ze echt heel vaak. Op de foto zijn de oogjes goed te zien- ze zijn klaarwakker. Popje ligt graag helemaal opgerold te slapen, Fluffy sluit haar oogjes pas als ze ‘avonds tegen haar vader aan logt.

Ook deze week was het weer genieten van de hondenkinderen. Veel vrijheid heb ik niet, maar mij kan het niets schelen. Nu heb ik het sowieso nooit erg gevonden om thuis te zijn en ik ken het verschijnsel Fear Of Missing Out dan ook niet. De affectie die ik ondervind als ik metApollo Fluffy en Popje ben, is mij dierbaarder dan allerlei uitjes.

7 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 3-23

 1. Cindy

  Ik snap je hoor. Ga zelf morgen naar Florida, en heb vanmiddag mijn katjes naar pension gebracht, boehoe… Ik mis ze nu al. Maar ja, niet meer op vakantie gaan zie ik ook niet zitten 🙁
  Gelukkig ga ik nooit zo heel lang, heeft ook alles te maken met de katjes. Zou nooit 3 weken weg willen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij hebt je vakanties hard nodig. Verstandig dat je meestal niet zo lang weggaat. En dat je een goede opvang regelt. Fijne tijd in Florida!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze zal overdag heus wel dutten, maar Noet zoveel als haar broer en zus. Ze heeft gewoon geen rust. Ik denk dat ze in Moskou geen prettige eerste levensmaanden heeft gehad.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *