Apollo, Fluffy en Popje week 31-22

InCollage_20220805_171415090

De afgelopen week heeft Mika gewerkt en de rest van het gezin lag lamlendig te wezen op de bank. Met moeite heb ik een paar boeken gelezen, maar ik heb overdag ook veel geslapen. Dat was zo ongeveer het enige dat ik nog kon opbrengen. Het lijkt me heerlijk als het afgelopen is met dat warme weer, want het is niet leuk om je slap en duizelig te voelen.

Apollo vindt het geloof ik wel fijn dat ik al weken beneden op de bank slaap. Gelukkig word ik steeds wakker als hij ’s nachts naar buiten moet. De volgende dag ga ik dan wel kijken wat er op te ruimen valt. Fluffy en Popje kunnen overal tegen en ze zijn natuurlijk een stuk jonger dan hun broer. Zij hebben nog geen last van ouderdomskwaaltjes.

Volgende week wordt het wederom veel te warm naar mijn smaak, maar ik hoop dat toch een beetje opgeknapt te zijn. Dan kan ik lekker spelen met de hondenkinderen en hoef ik niet als een zoutzak in een stoel te hangen. Op de bank zit ik niet, want als er een hond naast me kruipt, krijg ik het benauwd. Laat het maar gauw herfst worden, dan kruip ik met plezier in bed met mijn man en onze meisjes.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 31-22

 1. Linda

  Het is slopend, hรจ..nog even doorbijten..vanmiddag op de fiets was het gewoon koud, lijf snapt t niet meer…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vrees dat we nog even met warm weer opgescheept zitten. Maar als ik de weersverwachting moet geloven, gaat het met tamelijk kleine stapjes warmer worden. Niet gelijk 10 graden of zo. Maar het neemt niet weg dat ik er helemaal geen zin in heb.

   Reageren
 2. Cindy

  Ik wens je sterkte de komende week, hele week rond de 29 graden.
  Je mag ook wel bij mij komen logeren hoor, maar dan moet je de hondjes missen want mijn katjes vinden hondjes niet zo leuk ๐Ÿ˜‰

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik wens jou heel veel plezier ๐Ÿ™‚ Ik baal ervan, maar ik gun jou wel wat hogere temperaturen. Het klinkt aanlokkelijk, dat aanbod. Maar ik ga nergens heen zonder mijn hondjes!

   Reageren
   1. Cindy

    Snap ik haha! En van mij hoeft het ook niet meer zo warm hoor. Hoe ouder ik word hoe minder ik ervan hou lijkt wel. Gisteren was perfect, windje, temperatuur, zonnetje.
    Maar gelukkig is het hier koel in huis, dat scheelt.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Er zijn gelukkig dagen geweest dat ik niet hoefde te zeuren hoor. Het wordt weer warm, maar ik heb me laten vertellen dat de nachten niet zo heet zijn .

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *