Apollo, Fluffy en Popje week 36-23

Als ik geniet van Predator, een op Netflix te vinden serie documentaires over roofdieren, kan ik net zo geëmotioneerd raken als wanneer ik naar mijn eigen roedel kijk. De levensgevaarlijke roofdieren laten hun volwassen jongen doodleuk in de steek nadat ze hun opleiding to vechtmachines hebben afgerond, maar totdat het zover is, doet de moeder alles voor haar kinderen.

Vandaag hebben we weer enkele afleveringen bekeken . Ongelooflijk hoe dieren instinctief doen wat ze moeten doen. Zonder woorden zorgen leeuwinnen ervoor dat een prooidier omsingeld, aangevallen en gedood wordt en solitair levende moeders hebben geen kinderopvang terwijl zij op jacht gaan. Als ik hiernaar kijk, dank ik God dat ik niet als cheetah of poema geboren ben.

Dan kijk ik nog maar eens naar mijn hondenkinderen ide een vader hebben die zich om hen bekommert. Want die leeuwen schrikken andere dieren af, maar doen verder niks en mogen toch als eerste aan tafel. Nee, dan Ronald die vrijwel iedere dag kookt en anders lekker eten bestelt. Zij spelen dagelijks met hun vader en ze liggen het liefst bij hem op de bank. Het zijn gewoon verwende welpjes.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 36-23

  1. Linda

    Hahahaha gelukkig hebben ze het goed…kan ook niet naar die natuurfilms kijken,.als er gejaagd word..ook al is het de natuur

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *