Apollo, Fluffy en Popje week 39-21

sdr

Hier liggen ze nog gezellig samen op de bank. Maar soms zijn de meisjes zo druk dat Apollo besluit elders te gaan liggen. Dat is deze week een paar keer gebeurd. Maar hij ging ook bij de eettafel liggen omdat het onweerde. Dat vind ik zo zielig voor hem. Gelukkig zit ik ook vaak aan de eettafel en dan kruipt hij wat dichterbij.

De laatste tijd is Mika veel vaker beneden en dan kijkt hij samen metRonald nar voetbalwedstrijden. Dat vinden de honden wel fijn, geloof ik. Ze wurmen zich tussen ons op de bank. Veel leuker kan het niet worden. Mika trekt tegenwoordig speciaal een trainingspak aan als hij op de bank gaat zitten, want daar blijven de haren wat minder goed op plakken.

Volgens zijn paspoort is Apollo een paar dagen geleden twaalf jaar oud geworden. Zou het echt zo zijn? We denken gewoon dat de mensen van het asiel dachten dat hij ongeveer vijf jaar oud was toen hij er kwam wonen. Dat heeft hij vijf jaar gedaan en nu is hij al dik een jaar bij ons. De meisjes zijn er al twee jaar en ik hoop dat ik op mijn zeventigste nog voor onze hondenkinderen mag zorgen.

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 39-21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>