Apollo, Fluffy en Popje week 39-23

De foto links heb ik vanochtend gemaakt. Het kleine hondje is ook in het buitenland van de straat gehaald. Ze was in het begin een beetje springerig, maar ze is nu lekker rustig. Daar hebben twee mensen heel hard aan gewerkt. In het park liepen ze allebei los en ze zochten elkaars gezeischap zelfs op.

Ronald maakt graag gebruik van de flexi-lijnen. Voor mij zijn ze volkomen ongeschikt, want mijn handen zijn er te klein voor. Het is onmogelijk om mee te werken. Dan heb ik liever een lijn van een meter of tien . Fluffy n Popje vinden de flexi’s trouwens erg fijn.

Soms vind ik het wel jammer dat Apollo geen lange stukken meer kan lopen. Maar het is niet anders, want per slot van rekening is hij best oud. Zeker voor een grote en zware hond. Voorlopig kunnen we nog heerlijke wandelingen maken. En ’s avonds zijn ze allemaal moe.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 39-23

 1. Myrna

  Ik heb altijd een hekel gehad aan de flex lijnen. Ook voor Toby nooit gebruikt.
  Linds en Jalisa hebben flexi lijnen voor de honden maar ze doen pijn aan mijn handen en ik kan niet corrigeren

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Precies dat! Ook wil ik graag weten wat een hond doet. Straks vliegt ‘ie de bosjes in en eet daar iets dat giftig is.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *