Apollo, Fluffy en Popje week 40-21

sdr

Ronald heeft er vijf middagdiensten opzitten en ik heb gemerkt dat ik de enige niet ben die een hekel heeft aan die dienst. Dan is hij van twee uur ‘s middags tot middernacht weg en dat vinden Apollo, Fluffy en Popje veel te lang.

Voor mij is het vooral lastig dat ik moet koken en Mika vindt het altijd gezellig om met zijn vader te praten als hij na een dag in de winkel thuiskomt. Het is trouwens wel fijn dat ik op zulke dagen de baas ben over de afstandsbediening.

Als Ronald rond middernacht eindelijk de carport inrijdt, worden de meisjes helemaal gek. Ze zijn dan zo opgewonden dat ze gaan stoeien. Als ik niet zoveel vertrouwen in de meisjes had, zou ik bijna denken dat ze aan het vechten zijn. Apollo wil alleen maar naar de tuindeur.

Maar ze zijn niet alleen gek op hun vader hoor. Ze vinden het namelijk heerlijk om met mij op de bank te liggen. Dat is extra fijn nu het steeds kouder wordt. Voorlopig red ik het met een vestje, straks ga ik ze op schoot trekken.

mde

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 40-21

 1. Myrna

  Wat zal de middag en avond lang duren hè.
  De zusjes krijgen op dat moment een stoot energie en voor sommige honden kan dat betekenen dat ze gaan vechten.
  Gelukkig dat ze dat niet doen.
  Mensen snappen die signalen vaak niet , gaan ze de honden nog meer opjutten door met een hoge opgewonden stem tegen ze te praten.
  Bij jullie zijn ze in goede handen !

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik zorg dat ik op tijd tussenbeide kom. Weet je dat ik dat van mensenkinderen heb geleerd? Tussen kinderen kan ook opeens een gevecht ontstaan, om niks. Het is goed dat we er een Apollo bij hebben, want een energieke hond gaat missen ook meedoen met druk doen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>