Apollo, Fluffy en Popje week 41-20

dav sdr

De foto van Apollo is de eerste foto die ik met mijn splinternieuwe telefoon maakte. Misschien had ik er veel meer moeten maken, maar ik was zo lekker aan het lezen dat ik de moeite niet nam. Dat ga ik binnenkort wel doen en ik ga ook maar eens experimenteren met de camera. Wie weet kan het allemaal wat mooier.

Het gaat goed met iedereen. Apollo lijkt gewend te zijn aan de lagere temperaturen en de nattigheid, de meisjes hebben nergens last van. We hebben het thuis erg gezellig- we liggen samen op de bank, er branden kaarsjes en er staat mooie muziek op. Het is maar goed dat er nog gewandeld moet worden, anders zouden we de hele dag vegeteren op de bank.

Ronald en ik zeggen regelmatig tegen elkaar dat we zo ontzettend boffen. We hebben drie honden die van de straat zijn gehaald. Ze hebben nooit een huiselijk leven gekend en toch is het net alsof het keurig opgevoede hondjes zijn. Dat iemand daar ooit zijn of haar best voor heeft moeten doen. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan en dat blijft bijzonder.

mde sdr

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 41-20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>