Apollo, Fluffy en Popje week 41-23

Aan mij hebben ze de afgelopen week niet veel gehad. Wat mij precies scheelt, weet ik niet, wel dat een vriendin ongeveer dezelfde klachten heeft. Dat ik een paar keer flink natgeregend bene zal ook wel niet hebben geholpen. Maar zijj zijn in Ider geval erg lief geweest.

Met Apollo gaat het gelukkig steeds beter. Soms wil hij ’s nachts even plassen in de tuin. Als we daarna meteen weer in slaap vallen, is dat zo erg niet. De meisjes doen net alsof ze nooit eerder regen hebben gezien- zij willen niet naar buiten als het giet.

Nu maar hopen dt er minder regen gaat vallen. Van mij mag het best wat frisser te worden. Daar kan ik me op kleden en het scheelt weer als ik geen honden droog moet wrijven. Stiekem verheug ik me al op het nieuwe jaar omdat ii zo’m hele; heb aan december.

Hier wordt al af en toe geknald en dat is verschrikkelijk voor Apollo. Hij kan er absoluut niet tegen. De meisjes lijken het niet eens te horen en dat is fijn. Want één paniekerige hond is al meer dan genoeg. Voorlopig genieten we maar dan de stilte.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 41-23

  1. Pippi Bericht auteur

   Het gaat al beter hoor. Maar het liefst zou ik de gele dag ib bed liggen. Dat heb ik sinds augustus 2012 niet meer gedaan!

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik hoop dat jouw huisdieren er nooit bang voor zullen worden. Het is zo erg als ze gerust huis net meer uit durven. Alleen weglopen is erger.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *