Apollo, Fluffy en Popje week 42-23

Als Ronald ochtenddienst heeft, komen de meisjes ook om half zes beneden. Als ik geluk heb, gaan ze ook op de bank liggen om lekker door te slapen. Maar net zo vaak heb ik pech en zien ze om zes uur een kat. En als hun vader nachtdienst heeft, slaap ik meestal niet zo best.

Er gebeurt altijd wel wat en dan vliegen de meisjes bijna door het raam. Gelukkig slaan de honden van beide buren er niet op aan, want voor je het weet staat Mr. Frank Visser hier op de stop. Maar als ik miet kiezen tussen slapen met Apollo en een nachtrust van acht uur kies ik voor mijn grote jongen.

Deze foto maakte ik vanochtend ruim na achten. Amy was al naar haar werk en Mika stond in de badkamer. Het was al een beetje licht buiten en juist toen lagen ze alledrie een beetje te dutten op de bank. Dus ging ik pas tegen negenen wandelen. In de regen.

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 42-23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *