Apollo, Fluffy en Popje week 43-23

Het was niet de bedoeling om deze drie te verwennen met lekkers. Ze krijgen twee maaltijden per dag. Droge brokken en daarna kregen ze een klein kauwstaafje. Maar Apollo vindt die staafjes niet zo lekker en dus kreeg hij een smakelijker staafje. Dat had Popje op een gegeven moment door en dus begon zij ook de simpele hapjes te weigeren. Fluffy, ons vreetzakje, konden w nog een tijdje bedotten, maar inmiddels krijgt zij ook iets dat beter schijnt te smalen.

Uiteindelijk ben ik dus overstag gegaan. Terwijl ik mezelf zo vaak verstandig noem omdat ik zo goed nee kan zeggen. Maar ja, ik kan mijn hondenkinderen bijna niets weigeren. En dus zeg ik maar tegen mezelf dat het altijd erger kan. Mijn katten kregen twee keer per dag blikvoer met versgekookte koolvis erdoorheen geprakt en BAM, Blaze en Dotje kregen in hun bak brokken een half zakje zachte vleesprut. Dir werden dus ook verwend.

3 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 43-23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *