Apollo, Fluffy en Popje week 45-20

sdr

Toen we van huis weggingen lagen de meisjes op de bank en Apollo op de grond. Ze aten allemaal een kauwstaafje, iets dat ze na het eten krijgen. Maar ook als we boodschappen gaan doen. Die staafjes zijn snel op en tegen de tijd dat we de tuin inlopen, hebben ze het idee dat hun ouders op wereldreis zijn geweest.  De meisjes stuiteren de tuin door, Apollo maakt dan gekke bokkensprongen omdat hij blij is ons weer te zien.

sdr

Van een wandeling genieten ze het meest als het gezin compleet is. Mika moet ook maar eens mee gaan. Erg lang duren deze uitjes niet, want we zijn voorzichtig met Apollo. We denken dat hij zijn rechterachterpootje ooit heeft gebroken en dat het zonder hulp van een dierenarts is geheeld. Hij loopt verder goed en hij gaat erg graag naar buiten.

IMG_20201106_105632

Toen het #fmspad onderwerp in the middle was, moest ik Ronald en zijn hondenkinderen fotograferen. Zo liggen ze er meestal bij. Dan is er voor mij plaats op de poef. Zie je het kussentje waar het hoofd van Fluffy op ligt? Daar passen mijn billen nog net op. Dat is mijn plek als we met het gezin naar de televisie kijken.

IMG_20201106_105754

Ronald maakte deze foto. Mijn gezicht zit achter een piratenmuts, want ik zag er heel eng uit. Nu schaam ik me niet voor een onopgemaakt gezicht of een dubbele kin, maar hier leek ik net een zombie. Ken je Silly Putty nog? Het was een soort zachte klei waarmee je kon gooien- het stuiterde gewoon terug. Je kon het ook op een stuk uit de krant drukken. De tekst of het plaatje bleef dan aan het spul kleven en dan kon je ermee stempelen. Net uit de verpakking was het vleeskleurig, na vijf minuten spelen had het de kleur van leverworst die een nachtje buiten de koelkast had doorgebracht. Mijn gezicht leek op een bonk gebruikte Silly Putty.  Maar zien de kinderen er niet schattig uit?

 

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 45-20

  1. Linda

    Hahahahaha hoe je jezelf beschrijft…geloof er niks van, maar snap je wel…wat een leuke foto met de schatjes achter het raam…je kan zo zien dat ze heel blij zijn dat jullie er weer zijn..

    Reageren
  2. Myrna

    Hahaha. Nou het zal wel meevallen hoor dat gezicht van jou , maar die vergelijking met silly putty. Jouw zelfspot is net de mijne haha.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>