Apollo, Fluffy en Popje week 45-22

IMG_20221111_151242

Zo liggen ze erbij als we net een hele fijne wandeling hebben gemaakt en er lekker gegeten is. De afgelopen dagen was het buiten behoorlijk fris en was het nodig om de handschoenen aan te trekken. Dan is het extra fijn als je weer binnen bent, zelfs als de verwarming nog niet aan staat. Ze liggen vrij dicht bij elkaar en als je toevallig ook op de bank zit, is een dekentje echt niet nodig.

IMG_20221111_151312

Als we teruglopen naar de auto zijn ze wel een beetje moe. Apollo in ieder geval, zijn zusjes kunnen nog uren doorgaan. Maar het neemt niet weg dat ze thuis hee; rustig zijn, want onderweg zien ze een hoop boerderijdieren en ruiken ze allerlei landelijke geuren. We gaan heel graag naar de plek waar we nu vaak naartoe gaan.. Het is twee dorpen verder en de omgeving is erg groen. Wat dat betreft wonen we dus goed.

IMG_20221111_151340

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 45-22

 1. Linda

  Kwam ik vanmorgen ook achter op de fiets, handschoenen…jullie hebben een mooie plek om te wandelen, met ze en zo’n dekentje is heerlijk!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik draag alweer een tijdje handschoenen tijdens het wandelen. Ja, het is een fijne omgeving. Je moet er wel een paar minuten voor in de auto zitten. Gelukkig hebben we vervoer!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *