Apollo, Fluffy en Popje week 46-20

dav

Het is fijn dat we een nieuwe verwarmingsketel hebben, maar we kunnen de thermostaat gerust lager zetten als we gezellig op de bank zitten. Want ze zorgen voor heel wat warmte. Niet alleen letterlijk. We worden ook zo blij als ze zo dichtbij liggen. Dan kijken we elkaar aan en vragen we ons hardop af hoe het toch komt dat drie van de straat geplukte honden zo aanhankelijk kunnen zijn.

dav

Popje is gek op haar broer. Hier zie je dat ze op zijn voorpootje ligt. Apollo vindt alles best. En als hij het drukke gedoe toch zat is laat hij dat merken. Eerder door weg te lopen dan te grommen. Laatst vlogen de meisjes over de bank en kwamen op hun broer terecht en toen liet hij zichzelf wel even horen. Zijn zusjes kregen een standje en toen kwamen ze even naar hem toe . Om sorry te zeggen?

Fluffy heeft het snel warm met haar dikke vacht. Ze ligt af en toe op de plavuizen. Als ze daarna toch weer op de bank wil, kiest ze vaak dat kleine stukje bank waar Apollo al veel plaats in beslag neemt. Ze liggen dan met hun achterkanten tegen elkaar aan. Apollo vindt het natuurlijk best dat zijn zusje wat lomp tegen hem aan gaat liggen.

sdr

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 46-20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>