Apollo, Fluffy en Popje week 47-20

mde

Nadat we Dotje hadden moeten inleveren hoefde het van Ronald niet meer. Het verlies van BAM deed hem nog teveel zeer en hij had ondervonden dat Blaze en Dotje, hoe geweldig ze ook waren, het verdriet niet konden wegnemen. Maar ik wilde graag twee hondjes en die kwamen er dan ook. Apollo had ik al online bekeken voordat Ronald met het idee kwam hem ook in huis te halen.

Hierna mag ik geen honden meer, zegt hij. Dan gaan we er natuurlijk wel van uit dat de meisjes lekker oud worden. Als ik in de zeventig ben wil ik het zelf ook niet meer. Misschien krijg ik Ronald wel zover dat we een stokoude chihuahua met drie pootjes een gouden mandje gunnen, maar dan moet het wel zeker zijn dat er om dat hondje gevochten wordt als wij gaan hemelen.

mde

Zoals iedere goede ouder houdt hij van alle kinderen even veel. Maar met Apollo heeft hij een bijzondere band. Misschien omdat het zijn voorstel was om die grote jongen te gaan halen. Het is toch niet te geloven: ik ben degene die Apollo drie keer per dag uitlaat en toch is ook hij een vaderskind. Hij zal wel snappen dat Ronald iets van BAM in hem ziet.

mde

Met de meisjes kan hij ook alles doen. Ze vinden wild spelen hartstikke fijn en daar is hun papa toevallig heel goed in. Dat soort dingen doe ik dan weer niet. Voorlezen is meer mijn ding en dat schijnen ze nog leuk te vinden ook.

inCollage_20201119_105909685

 

Als er gestofzuigd wordt laat Apollo zich graag vallen voor de voeten van Ronald. Eindelijk een hond die het leuk vindt om losse haren te laten verwijderen met een stofzuiger. Apollo zal het niet van huis uit gewend zijn, maar hij luistert graag naar muziek. Het maakt niet uit wat en het kan hem ook niets schelen als ik meezing.

Ze hebben weer een goede week gehad. We hopen nog een hele lange tijd met deze drie schatjes te kunnen doorbrengen. Zodra er eentje geluiden maakt die ik niet graag hoor ren ik er op af. Want ik kan ze niet missen.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 47-20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>