Apollo, Fluffy en Popje week 47-21

mde

Als ze zo tegen elkaar aan liggen vind ik ze extra schattig. Zo kan je ze vaak aantreffen. Behalve als de meisjes wat druk zijn, dan gaat Apollo op mijn kussen liggen.Daar laten ze hem trouwens met rust.

mde

Mar het allerfijnst is het als papa op de bank zit. Dan weet Apollo niet hoe snel hij had op de schoot van Ronald moet kruipen.Hij ligt ook weleens zo bij mij, maar ik ben nou eenmaal wat drukker. Urenlang op één plek zitten kan ik niet zo goed.

mde

Als we met het gezin (minus Mika, want die moet bijna iedere dag werken) hebben gewandeld is het daar erg stil in huis. Ze eten snel wat, drinken een paar slokjes en daarna is het knorren geblazen.

mde

Soms heb ik geluk en kan ik er nog bij op de bank.

IMG_20211126_101015Bedelen is verboden, maar Popje mag wel liggen op de bank die bij de eettafel hoort. In het begin komt ze knuffels halen, daarna gaat ze liggen en snurkt ze een beetje.

 

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 47-21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>