Apollo, Fluffy en Popje week 47-22

InCollage_20221125_140235060

Als Apollo nog niet alles heeft gedaan op het grasveld richting de metro lopen we terug naar huis door het park. Als we de enige wandelaars zijn, mag hij los. Dan dwaalt hij graag over grasveldjes waar ik nooit loop als het wat drassig is. Als we de ingang van het park naderen, zeg ik alleen maar wacht en dan staat hij stil zodat ik hem kan aanlijnen. Hij luistert zo goed.

Kijk eens naar de pootjes van Popje. Ze heeft ze keurig gekruist. Ze ligt wel vaker zo schattig te slapen. Hier was ze weer eens hartstikke moe. Dat merk je meestal pas na zessen- dan gaat het lichtje uit en dan wordt er heerlijk geslapen. Apollo doet dat e hele dag door, Popje heeft overdag genoeg energie om het vol te houden zonder dutjes. Nou ja, eentje, maar meer ook niet.

Fluffy is een beetje neurotisch. Zij kan niet zo makkelijk ontspannen. Meestal zijn haar oogjes open terwijl de rest gewoon ligt te snurken. Maar als ze naast haar vader ligt, gaat het meestal goed. Dan kruipt ze dicht tegen hem aan en dan valt ze gelukkig in slaap. Zij gaat trouwens altijd als eerste naar boven en als het bedtijd is. Ze ligt de hele nacht tegen Ronald aan- ik ben benieuwd of ik mijn plek ooit terug krijg.

We hebben een tijdlang gedacht dat we een grote bank hadden. Maar de meisjes zijn echt niet zo klein als we aanvankelijk dachten. Ze nemen veel plaats in beslag. Over Apollo zal ik het helemaal niet hebben. Het is maar goed dat Ronald niet lui liggend naar voetbalwedstrijden kan kijken, want ook voor hem is er nauwelijks ruimte. Er wordt weleens gemopperd, maar ik weet zeker dat hij ze niet meer kan missen.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 47-22

  1. Pippi Bericht auteur

   Ze weten precies wat de fijnste plekjes `zijn. Ze zijn inderdaad best slim.
   Jij ook een heel fijn weekend, lieverd.
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Kijk m toch heerlijk los wandelen, die gaat nergens heen zonder z’n mama…zo jammer dat Fluffy zo moeilijk kan ontspannen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *