Apollo, Fluffy en Popje week 48-20

dav

Afgelopen week hebben Apollo, Fluffy en Popje alleen voor de NOTD foto’s geposeerd. Soms nog onbewust ook omdat ze lekker lagen te dutten. Dan had ik helemaal geen zin om iedereen wakker te maken om andere foto’s te kunnen maken. Ach, wat maakt het uit- ik heb al honderden plaatjes geschoten van de liefste honden ter wereld.

Ronald is vanochtend uit de nachtdienst gekomen en ik ben heel blij dat hij de komende tijd thuis is als ik opsta. Want voor het eerst sinds tijden waren de meisjes al voor zessen wakker. Popje ging nog piepen ook, maar ik kwam er al snel achter dat ze niet moest plassen. Hoogstwaarschijnlijk werden ze wakker van een buurman die weer aan het werk schijnt te zijn.

Dat gaat altijd gepaard met een hoop gestommel in huis en gerommel in zijn schuur. Daarvan slaan alle honden aan. Blijkbaar kunnen ze niet tegen die vent. Wat de andere buurman mag gerust in zijn tuin lopen en zelfs klussen. Zo bijzonder dat de honden het verschil aanvoelen. Wij snappen wel hoe dat werkt hoor.

Dus nu heb ik maar snel een foto gemaakt van tevreden rustende hondenkinderen. Ze zijn zo op hun gemak dat ik niet eens muziek hoef op te zetten. Want dat vinden ze meestal wel fijn en ik vind dat ook gezellig. Wie mij tien jaar geleden had verteld dat ik ooit drie honden zou hebben, had ik voor gek verklaard. Nu kan ik mijn geluk niet op. Wat een rijkdom, die drie voormalige straathonden.

6 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 48-20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>