Apollo, Fluffy en Popje week 48-21

mde

Mika bestelde gisteren eten en dt deed hij op zijn telefoon Je kunt zien dat Apollo graag bij zijn grote broer zit. De zusjes kozen ervoor bij Ronald te zitten. Maar de waren we dichtbij toen Mika en ik ‘s middags naar een film gingen kijken. Maar ja, er was verder niemand in de buurt om daar een foto van te maken.

Sinds Apollo wat vaker moet plassen en dat helaas in huis doet als ik er niet snel genoeg bij ben zit ik beneden. Huishoudelijke klussen boven eten dan maar wachten tot Mika of Ronald de honneurs waar kunnen nemen. Gelukkig kan ik me in de woonkamer goed vermaken. En als ik even niks te doen heb kan ik altijd naast mijn hondenkinderen kruipen.

mde mde mde

8 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 48-21

 1. Linda

  En als je zo’n bed onderlegger neer legt, zo één die je ook voor bevallingen gebruikt..soms doen honden het daar op…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, oefenmatjes voor puppy’s. Ik ga wel een keer kijken bij Action, Dara heb ik ze gezien. Maar meestal blijft het niet bij 1 plas op 1 plekje. Nou ja, ik ru8im het el op.

   Reageren
 2. Annigjen

  Wat een gezelligheid zo met zijn allen, heerlijk :) Ik kan me heel goed voorstellen dat je de hele dag lekker zit te genieten van hun aanwezigheid. Het is ook zo’n lekker stel bijelkaar!

  Drinkt Apollo misschien ook wat meer dan normaal? Oudere honden krijgen vaak last van nierfalen, wat trouwens in een vroeg stadium heel goed op te vangen is met speciaalvoer en eventueel medicatie. Je kan bij de dierenarts een bloedtest laten afnemen hiervoor.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dank je voor de tip! Gelukkig heeft hij al een tijdje niet ,eer in huis geplast. Drinken doet hij niet meer dan anderhalf jaar geleden. Maar we houden het zeker in de gaten.

   Reageren
 3. Myrna

  Zoals ik al eerder zei Toby had dit ook. Maar ja de jongen kon er niks aan doen dus met liefde naar buiten !
  Zelfs als het 5:00 uur was. Aardedonker en daar liepen we.
  Ik weet nog op een vroege ochtend was er stroom uitval in het dorp en we liepen in de duisternis.
  Je kon geen hand voor ogen zien , dat vond ik wel eng hoor.
  Snel laten plassen en naar binnen , geen wandeling.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig gebeurt het sporadisch, meestal als hij die dag flink natgeregend is. Als hij me ‘s nachts zou wekken zou ik wel met hem de tuin ingaan hoor. Hem wakker maken voor een plas ga ik alleen doen als het vaak voorkomt dat hij ‘s nachts moet plassen.
   Om 5 uur buiten lopen. Dik niet dat het veilig is bij mij in de buurt.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>