Apollo, Fluffy en Popje week 7-21

inCollage_20210219_111632543

Het valt ons de laatste tijd op dat Apollo, Fluffy en Popje het liefst tegen elkaar aan gaan liggen als ze alle ruimte hebben op de bank. Apollo is vrij groot en hij heeft er een tijd moeite voor gedaan om vooral niet bovenop zijn zusjes te gaan liggen. Hij bleef nog liever op de plavuizen liggen dan dat hij zich tussen de meisjes wurmde.

Dat is nu anders. Hij zal nog steeds niemand opzij duwen, maar hij kient heel goed uit waar hij gaat liggen. Als hij een mens met rijbewijs zou zijn kon hij heel goed inparkeren. Zijn zusjes vinden het gezellig al hij erbij komt. Het is wel erg fijn dat Ronald en ik dan ook wat meer ruimte hebben.

Toen het hier zo ging sneeuwen, was ik erg benieuwd hoe ze er op zouden reageren. De meisjes vinden het geweldig. Ze wilden de hele tijd in de tuin spelen en ze renden zonder angst over de tegels. Hun eerste maanden hebben ze buiten doorgebracht en ze hebben vast veel sneeuw gezien, want ze zijn in de winter geboren.

Waar Apollo vandaan komt is het nu ongeveer dertien graden. We weten dat het in Madrid en omstreken vreselijk heeft gesneeuwd, maar ik heb nog niet doorgekregen van mijn weerapp dat het in Catalonië koud was. Hij vond die sneeuw wel best en hij heeft al die tijd met plezier gewandeld. Het lijkt erop dat hij op zijn oude dag nog goed kan wennen aan een ander klimaat.

Straks heeft Ronald een week vrij en er is mooi weer voorspeld. Wat lijkt het me heerlijk om straks samen in de tuin te zitten. In ieder geval hoop ik volgende week foto’s te kunnen maken van drie hondjes die van de zon genieten.

8 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 7-21

 1. chucky1012

  Zo fijn dat ze genoten van de sneeuw.
  Het is inderdaad te hopen dat het de komende week flink de zon zal gaan schijnen…..
  Maar helaas kan ik niet balkon fleurig maken….
  Ben van plan om er iets moois van te maken…..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig dat je een balkon hebt, dan kan je binnenkort lekker genieten van de zon. Wat ben je van plan te doen?
   xoxo

   Reageren
 2. Linda

  Wat heerlijk, zo knus tegen elkaar..hoop dat je lekker kan genieten van een mooie week, met mooi zacht weer en lange wandelingen, samen..

  Reageren
 3. Myrna

  Ongelofelijk hè. Woensdag zou het 20 graden worden. Vorige week -11 hier. Dat is bijna 30 graden verschil in 2 weken.
  Ik ga er van genieten in elk geval , jullie ook hè !!!
  Fijn weekend lieverd !

  Reageren
 4. Cindy

  Lieve foto van de hondjes. Veel plezier en geniet lekker samen van het mooie weer.
  Beter dit dan de temperaturen van vorige week :-)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik denk dat je vandaar een fijne dag hebt. Ik ben net boodschappen gaan halen in mijn lente/herfstjas. Eigenlijk had ik mijn zonnebril ook wel op kunnen doen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>