Apollo, Fluffy en Popje week 9-23

Van de week had Ronald zijn eerste nachtdiensten sinds maanden. Dat zou spannend worden. Niet alleen voor hem, maar ook voor mij. En de honden. Want Fluffy en Popje slapen altijd bij hun vader en Apollo en ik slapen al sinds juli op de bank.

In eerste instantie gingen de meisjes nar boven, maar zw hadden al snel door dat hun vader echt net terugkwam. Dus denderden ze de trap af om even flink te gaan blaffen., Dat hield gelukkig snel op en ze gingen net jeu op de bank liggen.

Apollo vond het vast iets te druk, dus hij bleef op zijn matrasje liggen. Om kwart voor twee schrok ik wakker toen Fluffy en Popje naar het raam renden. Er zal wel weer een kat in de tuin hebben gelopen. Ze waren snel weer rustig en toen hebben we heerlijk geslapen.

Natuurlijk moest ik er ’s nachts nog een keertje uit en toen zag ik alle hondenkinderen op de bank liggen. Uiteindeljk werden we pas wakker toen de wekker ging. Wat ik op dat moment zag, zie je op de foto. Hier werd ik toch zo blij van.

De meisjes zien er monter uit- ze vonden het vast reuze spannend om met z’n allen beneden te slapen. Apollo geloofde het allemaal wel. Die was vast niet zo blij dat hij ’s nachts wakker was geblaft en hij haalde wat slaap in.

Het duurt nog wel even voordat het voorjaar aanbreekt, maar als de zon schijnt, ligt Apollo graag in de tuin. Soms volgen zijn zusjes hem. Maar die liggen echt niet op de koude tuintegels hoor.

8 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 9-23

 1. Linda

  Gezellig hoor, zo met z’n drieën..snap een dat Apollo ze een beetje teveel vind, in z’n nachtrust. 🙂

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij haalt het wel in. Overdag gaat hij ergens anders liggen als zijn zusjes iets te druk zijn.

   Reageren
 2. Cindy

  Wat kan je daar blij van worden he? Had dit toevallig net ook nog, Macy en Max liggen weer saampjes in hun mandje in de slaapkamer, krijg echt zo’n geluksgevoel door mijn lijf als ik ernaar kijk. Was dol op mijn vorige katten maar zij gingen graag hun eigen gang. Deze 2 zijn zo bizar aanhankelijk en knuffelig, word er blij van.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat heerlijk dat jouw katten zo aanhankelijk zijn. Dat waren die van mij niet, helaas. Maar de honden maken het meer dan goed.

   Reageren
   1. Cindy

    Ook nog nooit zo meegemaakt met katten hoor. Waar ik ben, zijn zij. Gisteravond kwam ik thuis van bezoek aan vrienden. Stond nog even buiten om mijn batterij uit de fiets te halen en dan komen ze dus via de achterkant waar het luik zit naar voren om te kijken waar ik blijf haha

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *