Apollo, Fluffy en Popje week 48-22

Nu het wat kouder is, er in de buurt zoveel gewerkt wordt met grote machines en allerlei idioten het fijn vinden om vuurwerk af te steken, willen ze alleen voor het hoognodige naar buiten. Gelukkig denken hun ouders er net zo over en zijn ze nooit alleen thuis. Behalve als ik bij de huisarts moet zijn- de volgende keer laat ik me afzetten bij de praktijk en loop ik wel naar huis.

Het is tegenwoordig zo vroeg donker dat ze na hun avondeten prompt in slaap vallen op de bank. Fluffy en Popje blijven daar lekker liggen, zelfs als ik rond half negen naar boven ga om een dutje te doen. Toen het nog licht was rond die tijd, kwamen ze nog weleens bij me liggen. Het is jammer dat Apollo niet kan traplopen, want dan konden we met z’n vijven slapen.

2 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 48-22

    1. Pippi Bericht auteur

      Heel erg! Gisteravond niet gedaan, heel vast geslapen en prompt niet gehoord dat Apollo moest plassen 🙁

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *