Apollo, Fluffy en Popje week 4-23

Hier zie je het grote verschil tussen Apollo en de meisjes. Hij ligt het liefst op de bank te slapen. Als hij door het huis loopt, is dat om naar de keuken te gaan om te drinken en daarna gaat hij op weg naar de tuin om een plas te doen. Daarna sjokt hij weer naar binnen om op de bank te klimmen.

Fluffy en Popje staan altijd klaar om te spelen. Je ziet dat ze aan hun vader laten zien dat ze wel in zijn voor een balspelletje. Apollo blijft dan liggen, want voor hem hoeft het niet. Soms komen we in het park honden tegen die aan het spelen zijn. Als die honden met hun tak naar hem toe lopen, vindt hij dat niet fijn. Hij ontwijkt zulke speelgrage honden.

Als ik hem zie lopen, vraag ik altijd af hoe hij was toen hij jong was. Hoe oud hij precies is, weten we natuurlijk niet. Van de meisjes staat de datum ook niet vast, maar het is wel duidelijk dat ze eind 2018 geboren zijn. Het is erg leuk dat ze niet al te oud waren toen ze hier kwamen- een maand of zeven. Ze zijn nog steeds jong en soms erg onstuimig.

Apollo trekt zich buiten steeds minder aan van honden die hij tegenkomt. Vaak kijkt hij niet eens. Dat was anders toen hij hier twee en een half jaar geleden kwam wonen. Hij wordt een oud mannetje en aangezien ik ook geen piepkuiken meer ben, passen we goed bij elkaar. Ons wandeltempo, bedoel ik dan. Dat we nog maar lang door de buurt mogen lopen.

4 gedachten over “Apollo, Fluffy en Popje week 4-23

    1. Pippi Bericht auteur

      Gelukkig laten zijn zusjes hem this met rust. Als hij wil spelen, laat hij het wel merken. En dat doet hij af en toe wel.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *