BAM week 10-17

2017-03-10 17.21.41-1

Deze week zijn BAM en ik vreselijk natgeregend. Als hij zwemt wordt hij nog natter, maar van regen moet hij echt niks hebben. We zagen op straat veel mensen met paraplus en een hond lopen. Dat doe ik niet. Dan worden we maar samen nat. Eenmaal thuis moet ik eerst BAM droogwrijven, want anders is de hele bank binnen de kortste keren nat. En ik moet toegeven dat natte hond niet mijn favoriete geur is.

Vandaag scheen de zon lekker en ik merkte dat BAM het prettig vond. Hij ging meteen op een plek liggen waar zijn hoofd zonnestalen op kon vangen. Helaas koos een kat juist deze dag uit om uitgebreid op het dak van de schuurtjes te flaneren. BAM vloog weer bijna door de ruit. Dat is lastig, want er wonen erg veel katten in de buurt. Het is nog niet erg warm, maar als ik even iets moet doen doe ik de deur maar even open. Die kat krijgt hij toch nooit te pakken.

2017-03-10 17.21.41-3 2017-03-10 17.21.41-4

6 gedachten over “BAM week 10-17

 1. Natasja

  Heerlijk hè het zonnetje! Word er ook zo vrolijk van. Fijn dat BAM er ook zo van geniet. Die regen is helemaal niks, goed voor de natuur, maar natgeregend worden is niet fijn..

  Reageren
 2. Myrna

  Hoe kan jij nog van deze jongen afblijven? Zo’n koppie moet ik gewoon knijpen. Vervelend he zoveel katten. Hier ook naast ons. En dat beestje zit altijd bij mijn voordeur. Hoe vaak ik al bijna over de drempel gelanceerd ben wil je niet weten. Ik zou maar niet te snel zeggen dat Bam een kat niet te pakken kan krijgen. Jane heeft 3 jaar geleden nog een vliegende duif uit de lucht gehapt. Het was net een scène uit The Matrix. En van de week zaten Toby en ik in de zoveelste hoosbui met een fikse hagelbui. Toob is er niet van onder de indruk. Maar Jane blijft bij de drempel staan en weigert naar buiten te gaan haha

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik knuffel en kus hem ook heel vaak hoor.
   Gek word ik van die katten. Wij schamen ons met terugwerkende kracht omdat wij Stanley, Tyson en Franklin zomaar naar buiten gooiden.Misschien hebben de honden uit de omgeving er ook weleens achterna gezeten. Ooit liet ik BAM in de struiken plassen en toen kwam er opeens een kat tevoorschijn. BAM begon te trekken, maar keerde terug met een kras over zijn neus.
   Grappig dat Toby stoer door ene hagelbui loopt en Jane niet naar buiten wenst te gaan als het naar weer is :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>