BAM week 20-17

IMG_8059

Nee, BAM is niet jarig geweest. Deze foto maakte ik omdat zijn biologische moeder zojuist 9 kaarsjes uit mocht blazen. Niet letterlijk, maar ik weet zeker dat ze op haar verjaardag iets lekkers gekregen heeft. Dat verdient ze, want het is een geweldige hond en moeder. Jammer dat BAM niet bijzonder feestelijk oogt op de foto.

Op Facebook werd zij door nog meer kinderen van haar gefeliciteerd en ik denk dat de fokster dat erg leuk vond. De reden dat ik niet wilde dat BAM vader werd is dat ik het niet zo kunnen verkroppen als de pups uit zicht raakten, dat het wellicht niet goed met hen zou gaan. Dan zou ik in staat zijn de eigenaren wat aan te doen en zoiets willen we natuurlijk niet.

Binnenkort moet ik maar een beetje oefenen op mooie verjaardagsfoto’s van BAM. Over dik twee weken is het namelijk zover: dan wordt ons prinsje 5. Of we voor hem gaan zingen weet ik niet, wel dat hij die dag iets lekkers te eten krijgt. Misschien wel een biefstukje, want als we voorverpakte steaks kopen is de vierde altijd voor BAM.

Maar van mij krijgt hij niet wat hij in de afgelopen jaren van de tafel gejat heeft: dus geen croissants, Berliner bollen, plakken cake en Mexicano’s. Eigenlijk heb ik geen idee wat voor feestelijks wel betrekkelijk gezond is voor een hond. Misschien grillen we wel wat kipfilet. Of zou hij het leuk vinden als we met producten van de slager een geinig vleestaartje maken?

2 gedachten over “BAM week 20-17

    1. Pippi Bericht auteur

      Nou, ik ga daar eens goed over nadenken. Eerst maar even op internet zoeken naar tips voor een hondenverjaardagstaart

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>