BAM week 31-17

2017-08-04 15.23.00

Wat we er niet voor over hebben om weer eens een keer met BAM en Blaze te gaan wandelen. Ze zijn zo dol op elkaar. Ook als ze een tijdje apart zijn geweest, is het feest zodra ze elkaar zien.  Dat had ik niet durven denken toen ik zag dat Blaze op mijn destijds nog geen drie maanden oude baby BAM  dook. Carla, de oma van Blaze, zegt altijd dat haar hond enkele ongelukken heeft overleefd om een grote broer te kunnen zijn. Wij zien hem als godsgeschenk en ik hoop dat hij snel weer eens komt spelen. Maar niet alleen met Ronald en mij natuurlijk.

2017-08-04 15.23.27

 

4 gedachten over “BAM week 31-17

 1. Linda

  Aaach zo lief, hé..wat zou er toch in die koppies om gaan, deze tijd.. :( wat kunnen ze toch goed luisteren en netjes zitten, voor een snoepje! :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Voor een snoepje of een knuffel doen ze alles:) Ik wil de jongens zo graag weer samen hebben! Denk dat Mika dan zelfs mee zal gaan.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>