BAM week 33-17

IMG_9543

Geen moment heb ik er spijt van dat mijn Facebook account heb laten verwijderen.  Want ik heb er geen behoefte aan om de vuilspuiterij en haatzaaierij van mensen die ik soms niet eens ken, te lezen. De fokster van BAM deelt mijn stukjes als ze vindt dat iedere AmStaffbezitter er kennis van moet nemen.

In het restaurant van de oma van Blaze hangt een grote foto van BAM en ze heeft ‘m ook gebruikt als screensaver. Dat vinden we een heel lief gebaar. Net zo lief als het uitlenen van haar Blaze. Het was mijn idee en Carla ging gelijk akkoord. Ronald hield altijd al van de beste vriend van BAM, maar de liefde is nog sterker geworden en ik zie Mika ook opbloeien. De therapiehond doet zijn werk, maar we missen ons kleine prinsje nog steeds heel erg.

IMG_9544

8 gedachten over “BAM week 33-17

  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig hebben we echte vrienden die snappen dat we verdriet hebben en dan zomaar hun hond uitlenen. En ook Blaze is groot, dus ook van hem word ik niet populair.
   xoxo

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Maar het verzacht de pijn toch wel. In ieder geval zorgt Blaze ervoor dat we niet de hele dag aan de slechtste scenario’s denken.

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Daar proberen we niet aan te denken omdat we het niet kunnen veranderen. Er zal vast een mooie klus voor Blaze aankomen.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>