BAM week 35-17

IMG_9706

Hij wilde zeker niet lachen? grapte de meneer die ons achter het busje vandaan zag komen. Nadat ik eerst de brok in mijn keel had weggeslikt, zette ik een blij gezicht op en zei Hier schuilt geen topmodel in. Op dat moment was ik heel blij dat Blaze niet kan lezen.

8 gedachten over “BAM week 35-17

 1. Cindy

  Grote klant van ons, daarom denk ik ook veel aan jullie elke keer als ik iets voorbij zie komen (elke week paar keer) van deze klant ;-)

  Reageren
   1. Cindy

    Nee, dat deed ik niet, zal ik nu wel doen haha! Is ook klant van ons. Werk bij technische groothandel, toch wel de grootste van NL geloof ik, en leveren aan elk groot bedrijf in NL.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>